Dienstverlening
Dijkman AC

Wij bieden onze dienstverlening graag tegen een abonnementsvorm aan in plaats van het traditionele uurtje/factuurtje. Dijkman AC staat voor duidelijke communicatie, wat mogen wij van elkaar verwachten? Daar hoort ook een duidelijke prijsafspraak bij, die wij in overleg periodiek kunnen factureren zodat je precies weet waar je aan toe bent voor de afgesproken werkzaamheden.

Indien gewenst zijn wij ook op uurbasis in te huren voor een bepaalde opdracht of projectmatige dienstverlening. Ook dan geldt, van te voren duidelijke afspraken over tijd en geld.

Helder toch?

Neem eens vrijblijvend contact op!

MKB

Het midden- en kleinbedrijf is een breed begrip. Voor ons geldt dat we graag werken voor de MKB-ondernemer, dit betekent korte lijnen, bijsturen waar het kan en de basiszaken als administratie, jaarcijfers en fiscale aangiften op orde hebben. Binnen het MKB zijn er veel branches, onder op deze pagina tref je een aantal voorbeelden van bedrijven aan waar wij voor werken. Ben je op zoek naar een accountant die zegt waar het op staat, de taal van de ondernemer spreekt en houdt van duidelijke afspraken? Kom dan eens kennismaken met Dijkman AC, wij staan graag voor je klaar!

Horeca-ondernemer

Met ervaring in deze mooie branche zijn WIJ graag een keer de dienstverlenende partij. De oprichter van Dijkman AC heeft voordat hij begon aan de financiële studies de Middelbare Hotelschool in Groningen afgerond. In die tijd is de dienstverlenende instelling ontwikkeld en de liefde voor het horecavak ontstaan. Door werkervaring tijdens de studietijd in zowel kleine als grotere (internationale)horecabedrijven is er kennis ontstaan die nu nog steeds toepasbaar is. Er zijn zoveel mooie stadse en regionale horecabedrijven, deze zijn wij graag behulpzaam. Of het nu gaat om de maandelijkse administratie, sparren met de ondernemer of een tussentijdsoverzicht, wij hebben er verstand van en kunnen het uitleggen. Let je op je marges? Heeft je onderneming voldoende rendement? Personeel aannemen of inhuren? Investeren of niet? Allemaal relevante vragen, wij gaan niet op de stoel van de horeca-ondernemer zitten, maar voorzien hem wel van gevraagd en ongevraagd advies. Daarnaast wordt uiteraard de jaarrekening juist en tijdig ingediend bij de Belastingdienst en eventueel Kamer van Koophandel.

Meer informatie

ZZP-ers

Als ZZP-er heb je behoefte aan duidelijkheid en rust omtrent je administratie en inkomsten. Wij kunnen een duidelijk product aanbieden waarbinnen de jaarrekening, administratie en fiscale aangiften zijn geregeld. Wij hebben tevens veel ervaring met ondernemers die zelf hun administratie verwerken waarbij wij op afstand mee kunnen kijken. Uiteraard bespreken wij ook de zaken waar niet altijd bij stil gestaan wordt zoals pensioen, arbeidsongeschiktheid en nabestaandenvoorziening.
Neem eens vrijblijvend contact op!

Wij werken voor

Midden- en kleinbedrijf, branches

Zakelijk dienstverleners
Recruitmentbureau
Internet- en nieuwe media
Verzekeringen
Isolatie (klein metaal)
Autogarages
Bouw
Medisch
Sport
Bedrijfs- en registermakelaardij
Onderzoeksbureau
Beheerbedrijven

Horeca

Hotel
Restaurant / Eetcafé
Café
Cafetaria
Bowlingcentrum
Zalencentrum
Catering
IJssalon
Horecamakelaardij

ZZP-ers

Interimmanagers
Bouw
Projectleiders
Adviseurs
Creatieve sector

Staat jouw bedrijf of branche er niet bij? We delen graag onze kennis, neem vrijblijvend contact op!