Ondernemer in MKB

Je bent ondernemer om te ondernemen, nadenken over kansen, over creatieve processen, waar gaan we met het bedrijf naar toe? Dan heb je geen zin in boekhouding of administratie bijhouden. Dijkman AC biedt passende oplossingen bij wat de ondernemer wil, uiteraard is er een jaarrekening en fiscale aangifte, eventueel publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel en loonadministratie. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er een tussentijds inzicht is van wat JIJ graag wilt weten, stuur je op Omzet, Liquiditeit, Marge? De ondernemer rendeert het beste als zijn onderneming “in-control” is. Administratie zelf doen, of uitbesteden, wij helpen daarbij en schuwen niet om gebruik te maken van moderne ICT-oplossingen waardoor zaken sneller, efficiënter en transparanter kunnen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Horeca-ondernemer

Met ervaring in deze mooie branche zijn WIJ graag een keer de dienstverlenende partij. De oprichter van Dijkman AC heeft voordat hij begon aan de financiële studies de Middelbare Hotelschool in Groningen afgerond. In die tijd is de dienstverlenende instelling ontwikkeld en de liefde voor het horecavak ontstaan. Door werkervaring tijdens de studietijd in zowel kleine als grotere (internationale)horecabedrijven is er kennis ontstaan die nu nog steeds toepasbaar is. Er zijn zoveel mooie stadse en regionale horecabedrijven, deze zijn wij graag behulpzaam. Of het nu gaat om de maandelijkse administratie, sparren met de ondernemer of een tussentijdsoverzicht, wij hebben er verstand van en kunnen het uitleggen. Let je op je marges? Heeft je onderneming voldoende rendement? Personeel aannemen of inhuren? Investeren of niet? Allemaal relevante vragen, wij gaan niet op de stoel van de horeca-ondernemer zitten, maar voorzien hem wel van gevraagd en ongevraagd advies. Daarnaast wordt uiteraard de jaarrekening juist en tijdig ingediend bij de Belastingdienst en eventueel Kamer van Koophandel.

ZZP-ers

Als ZZP-er heb je behoefte aan duidelijkheid en rust omtrent je administratie en inkomsten.  Wij kunnen een duidelijk product aanbieden waarbinnen de jaarrekening, administratie en fiscale aangiften zijn geregeld. Wij hebben tevens veel ervaring met ondernemers die zelf hun administratie verwerken waarbij wij op afstand mee kunnen kijken. Uiteraard bespreken wij ook de zaken waar niet altijd bij stil gestaan wordt zoals pensioen, arbeidsongeschiktheid en nabestaandenvoorziening. Een vast aanspreekpunt is bij ons vanzelfsprekend!

ZZP, MKB, Horeca - www.dijkman-ac_nl