De oprichter van Dijkman AC heeft voordat hij begon aan de financiƫle studies de Middelbare Hotelschool in Groningen afgerond. In die tijd is de dienstverlenende instelling ontwikkeld en de liefde voor het horecavak ontstaan. Door werkervaring tijdens de studietijd in zowel kleine als grotere (internationale)horecabedrijven is er kennis ontstaan die nu nog steeds toepasbaar is. Er zijn zoveel mooie stadse en regionale horecabedrijven, deze zijn wij graag behulpzaam. Of het nu gaat om de maandelijkse administratie, sparren met de ondernemer of een tussentijds overzicht, wij hebben er verstand van en kunnen het uitleggen. Let je op je marges? Heeft je onderneming voldoende rendement? Personeel aannemen of inhuren? Investeren of niet? Allemaal relevante vragen, wij gaan niet op de stoel van de horeca-ondernemer zitten, maar voorzien hem wel van gevraagd en ongevraagd advies. Daarnaast wordt uiteraard de jaarrekening juist en tijdig ingediend bij de Belastingdienst en eventueel Kamer van Koophandel.

Restaurant - Horeca - www.dijkman-ac.nl