Pasfoto Jos Schrage - www.dijkman-ac.nl
Jos Schrage – UChoose Recruitment

Sinds de start in 2007 maakt UChoose Recruitment gebruik van de kennis en diensten van Ewoud Dijkman. Ewoud levert goed werk af en denkt ook pro-actief mee met verbetermogelijkheden op ‘cijfertjes’-vlak. Dit levert wellicht niet meteen geld op, maar minstens zo belangrijk; dit heeft ons meermaals geld bespaard.

Last but not least is Ewoud een zeer fijne vent in de communicatie en op sociaal vlak. Ik kan oprecht eenieder aanraden om een poging te wagen Ewoud Dijkman aan zich te binden.

Pasfoto Henk Jan Wils - www.dijkman-ac.nl
Henk Jan Wils – Directeur PayPro BV – www.paypro.nl

Na een lange speurtocht naar een bedrijf die mijn boekhouding kon doen bleek Dijkman AC de enige die in staat was mijn complexe vraagstuk goed en tegen een goede prijs, op te lossen.

Croissanterie Pigalle - www.dijkman-ac.nl
Jan Willem en Kim – Croissanterie Pigalle (Groningen)

Ewoud helpt ons niet alleen bij het opstellen van onze jaarcijfers. Voor ons is hij vaak een beginpunt in een zoektocht naar antwoorden op allerlei zakelijke vraagstukken. Mede door een groot netwerk, kan hij ons met raad en daad bijstaan in de meest uiteenlopende zaken.

Pasfoto Javaans Eetcafé - www.dijkman-ac.nl
Paul van de Vegte – Javaans Eetcafe Groningen

Na jaren bij een AA- Accountant in het midden van het land klant te zijn geweest, toch eens na aanbeveling van collega ondernemers een gesprek aangegaan met Ewoud Dijkman. Tot grote verbazing achter het feit te komen dat ik jaren 2 x teveel betaald heb voor hetzelfde werk wat ze nu beter en efficiënter doen bij Dijkman AC.

Wat mij met name zeer aansprak was de persoonlijke benadering ( niet 1 klant van een enorm kantoor, met te grote auto’s voor de deur ) en de zeer grote kennis van het horecabedrijf met de daarbij behorende percentages en kostenbeheersing.

Dit jaar is voor mij het eerste volledige jaar administratie bij Dijkman AC en de alles begint nu al zijn vruchten af te werpen met een beter resultaat door de aansturing op de cijfers en percentages. En dat alles tegen zeer nette tarieven.

Ik ben zeer content met Dijkman AC en kan het al mijn collega ondernemers zeer aanbevelen.

P.S, uit eigen ervaring weet ik dat ik het te lang heb uitgesteld om die overstap te maken , te veel gedoe dacht ik maar dat is me allemaal heel erg meegevallen en het is de moeite meer dan waar geweest, had ik jaren eerder moeten doen!!!

Sanne van Schie - www.dijkman-ac.nl
Sanne van Schie – Projecten & Management

Dijkman AC ondersteunt mij met nuchter en praktisch advies over mijn bedrijfsvoering.
Ik ervaar Dijkman AC als een zeer deskundige en betrokken partner in business.

Kiek Busquet - www.dijkman-ac.nlKiek Busquet – Held3r Bedrijfsmakelaar

Als bedrijfsmakelaar hou ik mij onder meer bezig met bedrijfsoverdracht. In die hoedanigheid heb ik regelmatig inzicht in jaarcijfers en accountantsrapporten van MKB- en Horecabedrijven. Uit ervaring weet ik dat een professionele ondernemer zijn bedrijf mede aanstuurt op basis van kwartaal en jaar cijfers.

Een goed leesbare branche gerichte kwartaal of jaarrapportage kan dan net het verschil maken. Dijkman AC maakt heldere, betaalbare rapporten waar de ondernemer iets aan heeft.

Ik kan Ewoud Dijkman van Dijkman AC dan ook van harte bij mijn relaties aanbevelen.